Collectieve coaching

Ben jij verantwoordelijke voor de lokale werking van de handelaars in jouw gemeente, stad of regio? Wil je hen de mogelijkheid geven om hun zaak te optimaliseren of ze inspiratie en nieuwe ideeën te laten opdoen?
Blanche Dael

Coaching trajecten

Op regelmatige basis voer ik coaching trajecten uit voor steden, gemeentes of organisaties die handelaars begeleiden. Zo heb ik onder andere speedcoaching trajecten uitgevoerd voor Unizo, Leuven, Mol, Herentals en Maastricht, waar op 30 minuten tot één uur tijd - ter plaatse of vanop afstand - bondig advies en inspiratie wordt gegeven aan lokale handelaars.

Ook trajecten met coaching sessies op maat worden op geregelde basis georganiseerd, zoals onder andere voor Leuven, Antwerpen (als lid van The Coaching Collective) en Knokke-Heist

Voor Hub.brussels begeleid ik sinds 2019 ondernemers die gedurende 3-4 maanden de pop-up winkels L'Auberge Espagnole en de pop-up restaurants Kokotte uibaten.

Indikon
Steven took the time to properly understand my project and values, and helped me transform that into my pop-up store with a very personalised approach. He helped me to understand the principles of retail design and helped me to develop skills that I could later implement in my future projects. I truly valued his judgement, guidance, and felt very supported.

Radhika Sing - Indikon

Naar aanleiding van het coaching traject dat ze volgde voor haar pop-up in L'Auberge Espagnole van Hub.brussels

Lezingen

Regelmatig wordt ik door gemeenten, middenstandsorganisaties en handelsverenigingen gevraagd om mijn kennis in de vorm van lezingen te delen met lokale handelaars.

In al mijn lezingen maak ik er een punt van om heel veel inspiratie te geven zodat de deelnemers met de aangereikte structuur en tips zelf aan de slag kunnen gaan om hun zaak te optimaliseren. Dat doe ik aan de hand van fotomateriaal met vooral goede voorbeelden maar soms ook slechte voorbeelden om te tonen hoe het dan weer niet moet.

Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg kwam van een dame die na een lezing aan de slag gegaan met de tips die ik in de presentatie had gegeven, en er in geslaagd is om haar verkoop zowaar te verdubbelen.

Leuven
We hebben uitzonderlijk goede feedback gekregen over jouw coachingsessies en de workshop. Zeer inspirerend en heel goed gebracht. Ook van mensen die echt al lang in de business zitten. Heel fijn voor jou maar ook voor ons.
Hilde Vansteenvoort - Adviseur handel, Afdeling economie & handel - Leuven

Naar aanleiding van speedcoaching sessies en een inspirerende presentatie die ik in Leuven gaf

Organiseren van inspirerende retail safari's

Om ondernemers nog meer te inspireren organiseer ik voor steden, gemeenten en organisaties retail safari's naar steden in binnen- en buitenland. Zo ging ik met West-Vlaamse ondernemers namens Unizo onder andere naar Amsterdam, Stockholm en twee maal naar Barcelona. In België organiseerde ik retail safari's naar Gent, Antwerpen, Brussel en Kortrijk.

Daarbij luisterden we naar de unieke verhalen van de zaken die we bezochten en werd er ook gelegenheid voorzien voor onderlinge ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers.

Harelbeke
Een dikke merci voor de inspirerende dag. De handelaar prezen jou voor de rustige manier van aanpak, de inspirerende presentatie, de uitgekozen winkelconcepten, de perfect getimede rustpauzes,… . Op en top een inspirerende, creatieve dag met tal van zaken om over na te denken.
Wouter Depuydt - Beleidsmedewerker economie - Gemeente Harelbeke

Naar aanleiding van een retail safari in Gent die ik voor de lokale handelaars organiseerde